Verwacht: nieuwe verhalenbundel van Stephen King

De nieuwe verhalenbundel van Stephen King – De bazaar van boze dromen – verschijnt 3 november 2015. 9789024569885-de-bazaar-van-boze-dromen-l-LQ-f

‘Er valt iets te zeggen voor een kortere, meer intense ervaring. Het kan inspirerend zijn, soms zelfs schrikbarend, als een wals met een onbekende die je nooit meer zult zien, of een kus in het donker, of een prachtige curiositeit dat op een goedkoop kleedje te koop ligt bij een straatverkoop. En ja, als mijn verhalen verzameld worden, voel ik me altijd een straatventer, eentje die uitsluitend om middernacht verkoopt. Ik stal mijn waren uit en nodig de lezer – dat ben jij – uit om iets te komen uitzoeken. Maar ik geef er altijd een gepaste waarschuwing bij: wees voorzichtig, mijn beste, want sommige kunnen gevaarlijk zijn.’ Stephen King

Lees hier het eerste hoofdstuk. (link van uitgeverij naar pdf)