Cursus ‘Korte verhalen schrijven’

Altijd al korte verhalen willen schrijven? In Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch en Den Haag gaat binnenkort een nieuwe cursusreeks van start. Deze cursus wordt georganiseerd door De Schrijversvakschool.

Doel van de schrijfcursus is je op enthousiasmerende wijze aan te zetten tot de afronding van een verhaal.
Via opdrachten leer je hoe je efficiënt verhalen kunt schrijven. Hoe zit een literair verhaal in elkaar? Wat mag blijven staan, en wat kan beter worden geschrapt?
Aan de orde komen onder meer: de ontwikkeling van de plot, de spanningsboog van het verhaal, de uitbeelding van personages, het schrijven van dialogen, de functie van suggererend taalgebruik en het opzetten van het verhaaldecor. Het lezen en bespreken van elkaars werk is deel van de lesstof. De kosten bedragen 475 euro.

Meer informatie staat HIER. Inschrijvingstermijnen verlopen op korte termijn.