Verwacht: Schaduwreis

Dertien ansichtkaarten, dertien landen. Dertien auteurs schreven samen deze unieke koepelroman. Elk verhaal hierin staat op zichzelf en tegelijkertijd volg je als lezer de ontwikkeling van hoofdpersoon Nadine als passante. Een bijzondere leeservaring!

Iedereen is welkom bij de boekpresentatie in Eindhoven
Datum: zaterdag 21 april 2018
Locatie: Emmaüskerk, Jan van der Wegestraat 2 in Eindhoven.
Tijd: 15 – 17 uur inclusief een hapje en drankje.
Meer informatie staat HIER.

Flaptekst
Na het overlijden van haar moeder vindt Nadine een doos met ansichtkaarten uit dertien verschillende landen. De afzender ervan is Chris, haar vader, die ze nooit heeft gekend. Nadine gaat in zijn spoor op reis, in de hoop meer over hem te weten te komen. Zonder dat ze zich ervan bewust is, maakt ze iets los in de levens van de mensen bij wie ze onderweg verblijft. Maar vindt ze zelf de antwoorden die ze zoekt?

Dertien ansichtkaarten, dertien landen. Dertien auteurs schreven samen deze unieke koepelroman. Elk verhaal hierin staat op zichzelf en tegelijkertijd volg je als lezer de ontwikkeling van Nadine als passante. Een bijzondere leeservaring!

‘Schaduwreis’ speelt zich af in de volgende gebieden en landen:
Overijssel, Schotland, Engeland, Ierland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland.

Auteurs:

Iris Boter
Marjan Brouwers
Jeanine Erades
Svea Ersson
Helga van Kooten
Ineke Kraijo
Petra Kruijt
Marjet Maks
Bianca Nederlof
Micha Meinderts
Marleen Schmitz
Cora de Vos
Mieke van Wieringen