Nieuw redactielid voor Het Korte Verhaal

We zijn blij dat we nog een nieuw redactielid kunnen verwelkomen bij Kort Verhaal.info. Vanaf deze maand zal Stef Smulders ons team versterken. Stef zal verhalenbundels gaan recenseren.

Stef Smulders woont sinds 2008 met man en hond in Italie waar zij bed and breakfast Villa I Due Padroni bestieren. In 2014 publiceerde hij zijn eerste boek, Italiaanse Toestanden, met korte verhalen over het leven in Italië. In 2016 en 2017 verschenen er twee vervolgdelen en ook de Engelse vertaling van het eerste deel, onder de titel ‘Living in Italy’. Stef leest graag en veel verhalenbundels, ook Engelstalig, en is een fan van onder andere Nabokov, Munro, Atwood en in het Nederlandse taalgebied Heeresma, Hotz, Wolkers, Van Essen en meer. Hij is altijd nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe talenten.

Dit is zijn website: Italiaanse Toestanden http://italiaanse-toestanden.duepadroni.it

Morgen zal de eerste recensie van Stef op deze website te lezen zijn. Speciaal voor Het Korte Verhaal las en besprak hij ‘De kellnerin en andere verhalen’ van Herman Pieter de Boer.

4 Reacties

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.