ss Rotterdam verhalenactie: 60 jaar schip in 60 verhalen

ss Rotterdam verhalenactie: 60 jaar schip in 60 verhalen
Ter ere van het 60-jarig jubileum van het ss Rotterdam zijn we op zoek naar verhalen! Het team van het ss Rotterdam hoort dagelijks de meest bijzondere verhalen van zowel bezoekers als de vrijwilligers op het schip en wilt deze verhalen vastleggen.

Heb jij een herinnering aan het ss Rotterdam? Of ken je iemand – een vriend, oma of buurman – die echt zijn of haar verhaal moet opschrijven? Laat deze verhalenactie dan zeker niet voorbij gaan!

Naast dat we al deze verhalen online vastleggen, maken we een unieke digitale bundel met de 60 leuke, ontroerende en mooie verhalen: 60 jaar schip in 60 verhalen. De schrijver van het meest bijzondere verhaal wint een overnachting en dinerarrangement voor 2 personen!

Vertel! Wat is jouw verhaal?

Schrijven: maak een schrijversprofiel aan op Sweek en publiceer jouw verhaal. Je kunt publiceren en aanpassen vanaf de start van de actie: 16 oktober 2018 t/m de deadline: 31 januari 2019. Stuur je liever je verhaal per e-mail in? Neem contact op via support@sweek.com

Alle informatie over deze schrijfwedstrijd staat HIER op Sweek.