Eerder verschenen: ‘Oog in oog’ van Egbert van de Gronden

Eerder verschenen: ‘Oog in oog’ van Egbert van de Gronden

Samenvatting
In deze bundel met dertien geselecteerde verhalen uit de periode 2008-2018 is heel wat te genieten. Virtuoos speelt Van de Gronden met filosofische, essayistische en levensbeschouwelijke elementen en smeedt ze samen tot sfeervolle juweeltjes van vertelkunst. Hij beschikt over een scherp observatievermogen, soms om bepaalde misstanden met milde kritiek aan de kaak te stellen, soms als vergrootglas voor zijn zoektocht naar zingeving in een wereld waarin oude waarden voortdurend aan het wankelen worden gebracht.
Egbert van de Gronden (1954) debuteerde in 2007 met de roman De engel met de zonnebril (Uitgeverij Douane). Bij Uitgeverij WaterStad verschenen De fluit van mijn vader en Almelo, stad van mijn jeugd.

Auteur: Egbert van de Gronden
Uitgever: Waterstad
ISBN: 9789493020061
december 2018
Paperback 80 pagina’s