Literaire avond: “De verborgen wereld van Hotz”

Ter ere van het nog te verschijnen ‘Onrustige Dagen’, een bundeling korte verhalen van F.B. Hotz geselecteerd door kenner Thomas Heerma van Voss, wijden de SLAA en De Arbeiderspers een avond aan deze veelzijdige kunstenaar.

De avond opent met een ode aan de schrijver door Thomas Heerma van Voss. Daarna geeft biograaf Aleid Truijens een Hotz-crash course waarin de relatie tussen fictie en zijn echte leven centraal staat. Hotz-liefhebbers Aafke Romeijn en Maartje Wortel gaan met elkaar in gesprek over de man wiens korte verhalen lezen als een pantsertrein. De populaire jazzmuzikant Benjamin Herman verzorgt met het Benjamin Herman Trio, bestaande uit Benjamin Herman, Thomas Pol en Joost Patočka, een miniconcert geïnspireerd door de muziek waar Hotz zo gek op was.

De avond wordt gepresenteerd door Daan Doesborgh.

Met o.a. Aafke Romeijn, Thomas Heerma van Voss en Aleid Truijens.

Locatie Melkweg, Upstairs
Adres Lijnbaansgracht 234A, 1017 PH Amsterdam
Datum 23 mei 2019
Tijd 20.00
Meer informatie en de mogelijkheid om tickets te bestellen vind je HIER.