‘Liefde in tijden van corona’: gratis ebook en winnaar schrijfwedstrijd

Om wat afleiding en ontspanning te bieden in deze vreemde tijd kwam Hebban in maart met de ‘Liefde in tijden van corona’-schrijfwedstrijd. Expliciete opdracht: geen horror en narigheid. Inmiddels is de uitslag bekend en kan je gratis het ebook downloaden met het winnende verhaal en de andere vier inzendingen die de shortlist haalden.

De inspiratie voor de titel van deze schrijfwedstrijd is het boek Liefde in tijden van cholera van Gabriel García Márquez. Het boek gaat maar ten dele over de ziekte cholera, maar het levert wel achtergrond en referenties in de tekst. Hetzelfde idee had Hebban voor de schrijfwedstrijd Liefde in tijden van corona.

Er kwamen 45 inzendingen vanuit het hele taalgebied en uit allerlei verschillende achtergronden. Er kan maar één winnaar zijn en dat is het verhaal ‘Gelukskoekjes’ van Bauke Vermaas

De runners-up in deze wedstrijd zijn:

  • Jeroen Lommelen
  • José van Winden
  • P2020
  • Shanna de Jong

De winnaar en vier runners-up worden gepubliceerd in een ebundel die nu gratis is te downloaden. Dit kan je HIER VINDEN op de website van Hebban.