LiteratuurPrijs Zeist 2016: verhalenwedstrijd

Literair Zeist organiseert in samenwerking met Bibliotheek Idea Zeist en Vereniging TAALPODIUM de LiteratuurPrijs Zeist 2016.

De wedstrijd
Aan de verhalenwedstrijd voor de LiteratuurPrijs Zeist 2016 is geen thema verbonden.
Zet jouw/uw mooiste verhaal op papier en stuur dat, volgens het reglement, naar het wedstrijdsecretariaat:
Literair Zeist, LiteratuurPrijs Zeist 2016
t.a.v. Jantsje de Boer,
Markt 1, 3701 JZ Zeist.

De prijzen
Voor de winnaars zijn er geldprijzen: (1ste prijs 300 euro, 2de prijs 200 euro en 3de prijs 100 euro).

Prijsuitreiking
Tijdens een feestelijke avond, op vrijdag 18 november 2016, met voordrachten en muziek zullen de prijzen worden uitgereikt. Dit vindt plaats in gebouw De Klinker (muziekschool / bibliotheek) in Zeist. In totaal zullen 20 verhalen in een fraaie bundel worden gepubliceerd. De drie prijswinnende verhalen, zes verhalen met een eervolle vermelding (totaal negen genomineerden!) én elf geselecteerde verhalen. De bundel wordt tijdens de avond gepresenteerd. De schrijvers waarvan het verhaal in de bundel is opgenomen, ontvangen een gratis exemplaar.

De jury
De jury wordt gevormd door Paulien de Bruijn (neerlandica), Jeannette Kramp/Saskia de Waal (Boekhandel De Nieuwe Boekerij) en Fred Penninga (schrijver/dichter en adviseur Literair Zeist).

De regels
Iedere deelnemer mag slechts één, niet eerder elders,ook niet op internet, gepubliceerd, verhaal insturen. De verhalen moeten in het Nederlands zijn geschreven. Lengte van het verhaal: maximaal 1000 woorden (inclusief de titel)
De inzendtermijn sluit 1 augustus 2016.

Het volledige reglement is HIER te vinden.