Hebban Honderd Woorden schrijfwedstrijd

Gedurende de zomermaanden daagt Hebban schrijvers en creatieven uit om hun vaardigheden in het schrijven van ZKV’s (zeer korte verhalen) te etaleren (of te oefenen) op Hebban. Je hebt maximaal 100 woorden om een ijzersterk, spannend, emotioneel, fantastisch en/of humoristisch verhaal te schrijven bij een foto. De Hebbanlezer bepaalt de winnaar! Ze zijn inmiddels bij aflevering #2.

De eerste aflevering van de Honderd woorden schrijfwedstrijd is al geweest. Er zijn al zo’n honderd verhalen ingediend.

Je kunt hier de tweede foto vinden van de schrijfwedstrijd.

Het beoordelen is aan de Hebbanlezers: lees de verhalen en klik op ‘Vind ik ook leuk’ bij het verhaal dat je het leukste vindt (je kunt meerdere verhalen ‘liken’ op deze manier).

Gedurende de zomer organiseert Hebban meerdere rondes (met elk een nieuwe foto) en de winnaar van elke ronde gaat naar de finale. De winnaar van de finale ontvangt een boekenpakket. Je mag elke ronde opnieuw meedoen.