Nieuw: Literaire Juweeltjes (set)- Roze schuimpjes van Margo Minco

Nieuw: Literaire Juweeltjes – Roze schuimpjes Margo Minco

Marga Minco is dit jaar honderd geworden! In 2019 ontving de schrijfster voor haar gehele oeuvre de P.C. Hooft-prijs. Het meest beroemd werd ze door haar beklemmende boek ‘Het bittere kruid’, dat terecht voorgeschreven stof is voor alle scholieren en studenten. Marga Minco heeft beslist ook een andere kant, die minder bekend is. Vandaar dat voor dit Literaire Juweeltje een keuze werd gemaakt uit haar absurdistische verhalen, die de lezer zullen verrassen en ertoe zullen aanzetten nog meer van Minco te gaan lezen.
De verhalen werden overgenomen uit ‘Achter de muur – Verzamelde verhalen’ (Bert Bakker, 2010) maar ze werden, zoals duidelijk zal zijn, veel eerder gepubliceerd. Op één na staan de in dit Juweeltje bijeengebrachte verhalen níet in de bundel ‘Na de sterren’ in de Van Oorschot-reeks “Gedundrukt’.

Auteur: Marga Minco
Uitgever: B For Books B.V.
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789085166931
Druk: november 2020
640 pagina’s