Verhalenbundel: ‘Dit konijntje is koud, meneer’ van Douwe van Domselaar

Verhalenbundel: ‘Dit konijntje is koud, meneer’ van Douwe van Domselaar

Verhalen over bijzondere mensen in ongemakkelijke situaties met humor beschreven

Over het boek: 
De verhalen in deze bundel zetten ons aan het denken over ongemakkelijke situaties, eenzaamheid, onzekerheid en onalledaagse alledaagsheid. Telkens de vraag oproepend: hoe zou ik reageren in deze situatie? In de bundel figureren bijzondere personages. Ze staan vaak net wat buiten de werkelijkheid of ze hebben eigenaardige gewoontes. De verhalen zijn met humor geschreven en neigen soms naar het absurde.

Over de auteur: 
Douwe van Domselaar (*1968) woont in Amsterdam, is gehuwd en heeft twee zoons. Hij studeerde Culturele Antropologie (UVA), werkte in de marketing en stapte later over naar het onderwijs. Hij was jarenlang als redacteur verbonden aan het vakblad “Maatschappij & Politiek” en leverde een bijdrage aan twee studieboeken over onderwijs. Op het gebied van fictie is dit zijn debuut.

Uitgeverij: Elikser
Pagina’s:     123
ISBN:         978-94-6365-335-0
Prijs:          € 16,50