Boekenkrant-schrijfwedstrijd: tweede editie! – 14 juni

Boekenkrant-schrijfwedstrijd: tweede editie!

Voor de tweede keer op rij organiseert Boekenkrant een schrijfwedstrijd. Stuur jouw korte verhaal op om kans te maken op een publicatie in de Boekenkrant!

Schrijf je graag? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vorig jaar was de Boekenkrant schrijfwedstrijd een groot succes, daarom kondigen ze nu met veel plezier de volgende aan! De vijf beste verhalen voorzien ze van persoonlijke feedback. Het winnende verhaal wordt in de Boekenkrant geplaatst.

Het thema van dit jaar is ‘groen’. Groente, klimaat, jaloezie, waar denk jij aan als je aan groen denkt? Daag je creativiteit uit en schrijf er een kort verhaal over. Of verwerk het thema in een verhaal dat je eerder geschreven hebt.

Jouw verhaal:
· is tussen de 700 en 1500 woorden lang;
· heeft het thema ‘groen‘;
· mag een genre naar keuze hebben (fictie, non-fictie, thriller, young adult, etc.);
· lever je aan in een Word-document; · en stuur je vóór 14 juni 2021 naar redactie@boekenkrant.com.

Wat kun je winnen?
De vijf beste verhalen krijgen persoonlijke feedback van de redactie van de Boekenkrant en worden gepubliceerd op onze website. Het winnende verhaal wordt tevens gedrukt in de juli-editie van de Boekenkrant. Daarnaast krijgt de winnaar een gratis jaarabonnement op de Boekenkrant t.w.v. € 42 én een boekenpakket van ca. € 50!

Tip: Wacht niet op inspiratie. De eerste zin die je op papier zet hoeft niet meteen raak te zijn. Ga zitten en begin gewoon met schrijven, dan komen de ideeën vanzelf.

Lees hier het winnende verhaal van de vorige editie terug.

Bron: website Boekenkrant