Verhalenbundel: ‘Stad der nevelen’ – Carlos Ruiz Zafon

Verhalenbundel: ‘Stad der nevelen’ – Carlos Ruiz Zafon

Na de voltooiing van zijn levenswerk, het vierluik ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’, wilde Carlos Ruiz Zafón die wereld afsluiten met een verhalenbundel. Voor hem was dit werk zijn blijk van waardering voor zijn lezers. Nu wordt het vanwege het postume karakter ook een eerbetoon aan de auteur zelf. Stad der nevelen is een uitbreiding van de literaire wereld uit ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’. De personages, de geschiedenis van de mythische bibliotheek en de sfeer worden er verder in uitgediept. Vervloekte schrijvers, visionaire architecten, verborgen identiteiten en spookachtige gebouwen zullen ons opnieuw naar het zafóniaans universum brengen: een fascinerende plek, gehuld in duisternis en nevel.

Uitgever: Signatuur
Auteur: Carlos Ruiz Zafon
Vertaald door: Nelleke Geel
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789056726898
Druk 1: juni 2021
208 pagina’s