Verhalenbundel: ‘Victorien, ik hou van je’ – Kees ’t Hart

Verhalenbundel: ‘Victorien, ik hou van je’ – Kees ’t Hart

Verhalen en ontboezemingen

In VICTORIEN, ik hou van je verplaatst Kees ’t Hart ons onder meer naar een eindexamenfeest in Nijmegen in de jaren tachtig en naar de wereld van lezingen en congressen, zingt hij de lof van het Noorden, predikt hij de waarheid over Gorter en Bordewijk, bezoekt hij met Alina een instituut voor jeugddelinquenten, maakt hij een reis met het muziekgezelschap van Toon Tellegen, poseert hij voor een halfzusje, leest hij gedichten voor aan de Syrische grootvader van een garagemonteur en koopt hij in Ieper een speelgoedmitrailleur. Altijd nieuwsgierig, altijd verlangend naar betere herinneringen. Lichtpuntjes zien, daar doet hij het voor.

Auteur: Kees ’t Hart
Uitgeverij Querido
Nederlands Paperback
ISBN: 9789021429441
Druk 1: augustus 2021
264 pagina’s