Schrijfwedstrijd Valentijnprijzen – 31 dec 2021

Schrijfwedstrijd Valentijnprijzen

De romantische verhalenwedstrijd heeft als doel meer bekendheid te geven aan het romantische genre. Schrijvers dagen we uit om een leesbaar, goed en romantisch verhaal te schrijven.

Prijzen

  1. De hoofdprijs is 250 euro voor het winnende verhaal.
  2. De hoofdprijswinnaar krijgt een uitgeverscontract plus redactie aangeboden voor een feelgoodroman, dat zal als boek, e-boek en als luisterboek op de markt wordt gebracht. Aangeboden door Uitgeverij Ellessy. 
  3. Iedere deelnemer ontvangt een juryrapport, dat geschreven is door ervaren auteurs en redacteuren in het genre. Iedere deelnemer kan aanwezig zijn bij het Valentijnfeest op 14 mei 2022, als de prijsuitreiking plaatsvindt. Toegangsprijs: 10 euro. Voor de deelnemers van de schrijfwedstrijd is de toegang gratis.

Deelname

  • Het thema van de verhalenwedstrijd 2022 is: Lentekriebels. Lentekriebels, wie kent het niet? Maar je kunt ook last hebben van de lentekriebels van anderen. Van brulkikkers bijvoorbeeld in het slootje achter je huis. Lentekriebels is gender neutraal, dus LHBTIQ+ verhalen zijn welkom! We wijzen wel op respect, geen schuttingwoorden en geen discriminatie.
  • Deelnemende verhalen bevatten tussen de 1.000 en de 5.000 woorden. De titel en het pseudoniem tellen mee met dit woordenaantal.
  • Deelname:10 euro per ingestuurd verhaal.
  • De uiterste deadline is 31 december 2021 – 23.59 uur.

Alle informatie over deze #schrijfwedstrijd is te vinden op de Facebookpagina van de Valentijnsprijs.

1 Reactie

  1. Beste, vorige jaar tijdens de eerste lokdowns heb ik een bijzonder ervaring gedaan en een verhaal geschreven. Ik ben Poolse en toch heb ik geprobeerd iets in het Nederlands schrijven. Een paar vrienden vonden het moeite waard om met anderen te delen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.