Bundel: ‘Avonturen op de maan’ van Pepijn Lanen

Bundel: ‘Avonturen op de maan’ van Pepijn Lanen

‘ Avonturen op de maan’ van Pepijn Lanen is een bundeling van columns die een inkijkje geven in zijn leven. Gevuld met liefde voor zijn familie, optredens van DJVT, en soms mag er even geklaagd worden.

‘Avonturen op de maan’ van Pepijn Lanen is het ultieme boek voor De Jeugd van Tegenwoordig-fans. Met zijn rijke fantasie tovert Pepijn Lanen in ‘Avonturen op de maan’ het alledaagse om in rake, intergalactische tekstpareltjes.

‘Vroeger interesseerde het me allemaal geen reet. Het veranderen van de seizoenen. Eerst was het te warm, daarna de hele tijd regen, toen fakking koud, vervolgens weer de hele tijd regen en dan was het Koninginnedag en bijna zomervakantie als je een beetje vakkundig met je ogen knipperde.’

Het leven op de maan zit vol verrassingen, zo blijkt uit de columns van Pepijn Lanen. De seizoenen vliegen voorbij en voor je het weet kan je babydochter ineens lopen. Natuurlijk ga je mee met de tijd, want zo ben je. Of dat nou betekent dat je duurzamer gaat leven of dat je opkomt voor mensenrechten.

Gelukkig is er corona. Is alles lekker ingewikkeld en kut.’

De columns in Avonturen op de maan geven een inkijk in het leven van Pepijn Lanen, aka Faberyayo. Dat leven is gevuld met heel veel liefde voor zijn vrouw en kinderen, met optredens van De Jeugd van Tegenwoordig, en soms mag er best even geklaagd worden. Want ja, wind tegen ís gewoon heel vermoeiend, van opruimen wórd je nou eenmaal moe en de legosets van de kinderen zíjn nou eenmaal vele malen cooler dan die je vroeger zelf had.

Auteur: Pepijn Lanen
Uitgever Ambo|Anthos
Nederlands Paperback
ISBN: 9789026360329
Druk 1: juni 2022
304 pagina’s