Verhalenbundel: ‘We hebben elkaar maar kort gekend’ van Ben van Wensveen

Verhalenbundel: ‘We hebben elkaar maar kort gekend’ van Ben van Wensveen

Fijnzinnige karakterisering van buitengewone mensen in pakkende verhalenbundel

Over het boek: In zes opmerkelijke verhalen schetst Ben van Wensveen episodes uit het leven van bijzondere mensen. Fijnzinnig, scherp, karakteristiek en met gevoel voor detail. Door de psychologische benadering, verpakt in vlot vertelde verhalen, krijg je als lezer meer begrip voor mensen die soms net wat buiten de maatschappij staan.

Over de auteur: Ben van Wensveen (geboren in Sluipwijk, gemeente Reeuwijk) was van eind jaren zestig tot aan zijn pensionering werkzaam in het voortgezet onderwijs. Getrouwd, vader van vijf kinderen en opa van vijftien kleinkinderen. Al vanaf zijn jeugd is hij een fervent lezer en schrijver van (korte) verhalen, waarmee hij al op jonge leeftijd prijzen won. Ben is altijd geboeid geweest door het gedrag van mensen, met name kinderen. Dit vindt zijn weerslag in zijn verhalen. Elk mens is uniek, en ieder heeft haar of zijn eigen verhaal.

Auteur: Ben van Wensveen
Uitgeverij: Elikser
Nederlands Paperback
ISBN: 9789463654500
Druk: 1 juli 2022
143 pagina’s