Bundel: ‘Een heel leuk boek’ van Jeroen Blankert

Bundel: ‘Een heel leuk boek’ van Jeroen Blankert

Een heel leuk boek is alweer de derde bundel van schrijver / schilder/ exdrummer / huismeester Jeroen Blankert. Al jarenlang schrijft hij iedere dag een stukje waarin hij dewereld op geheel eigen wijze bekijkt: licht absurdistisch, grappig, troostrijk en op den duur zelfs diepzinnig. Jeroen Blankert drumde onder ndere bij Ellen ten Damme en Bettie Serveert en was medeoprichter van cultureel café De Nieuwe Anita.

Over zijn vorige bundels: ‘Dit is een heerlijke bundel, elk stukje met een even onverwachte als geestige invalshoek.’ – Herman Koch

‘Je bladert nonchalant door het boek en voor je het weet zitten je ogen vastgezogen in de bizarre kronkels van Jeroen Blankert. Ik moet verschrikkelijk extreem lachen om deze man en zijn waanzinnige geest.’ – Stefano Keizers

‘Hebben de landelijke kranten al door dat de beste columnist van dit moment Jeroen Blankert is? Vast niet. Nou, dan houden we hem voor onszelf.’ – Jaap Boots

Ik moet soms best lachen om dat boek.’ – Sylvia Witteman

Auteur: Jeroen Blankert
Uitgever: Gloude Publishing
Nederlands Paperback
ISBN: 9789493041417
Druk 1: april 2022
208 pagina’s