Oproep deelname schrijfgroep in Maastricht

Oproep deelname schrijfgroep in Maastricht

Schrijfgroep De Beyart – Maastricht

Kort verhaal

sept 2022 – jun 2023

Beginnende schrijvers (van alle leeftijden) kunnen zich aanmelden voor een schrijfclub in Maastricht. Er zijn al zeven deelnemers en er is nog plaats. Vraag meer info per mail: info@reinderveelinx.online

Ze starten in september 2022 en komen bij elkaar in het prachtige klooster De Beyart (met eigen parkeerplaats). Om de zes weken en in totaal acht keer. Er wordt alleen een bijdrage gevraagd voor de zaalhuur en koffie/thee.

Elke deelnemer werkt thuis aan zijn eigen verhaal (of twee) en we geven elkaar feedback. Alle genres zijn welkom en het schrijfplezier staat voorop. Ter inspiratie kijken we ook met een schuin oog naar de theorie:

1. Verhaalopzet

2. Personages

3. Conflict

4. Schrijven in scènes

5. Dialoog

6. Stijl

7. Ontknoping

8. Plot en spanning (afgerond verhaal).