Verhalenbundel: ‘Geluk in de Steigers’ van Louis de Wit

Verhalenbundel: ‘Geluk in de Steigers’ van Louis de Wit

Geluk ligt niet voor het grijpen. Hoewel? Louis de Wit, muzikant, woont met zijn gezin in een dorp onder de rook van Amsterdam. Over het alledaagse leven schreef hij deze bundel van 112 korte verhalen. Het zijn sfeerimpressies, herinneringen, anekdotes met een clou. Ze worden getekend door humor en een optimistische no-nonsense levenslust. ‘Geluk in de steigers’ gaat eigenlijk over alles wat je als zelfbenoemd pater familias, dorpsbewoner of rebel meemaakt als je ervoor open staat. Het is een aanstekelijk en beeldend portret van alledaags leven in deze tijd. Met ontwerp en beeld van Koen Geurts.

Auteur: Louis de Wit
Uitgeverij Alarmfase
Nederlands Paperback
ISBN: 9789090360775
juni 2022
178 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*