Schrijfwedstrijd Rebel Books- schrijf een Young Adultverhaal – 24 dec 2022

Schrijfwedstrijd Rebel Books- schrijf een Young Adultverhaal – 24 dec 2022

Schrijf een young adult verhaal en maak kans op een kennismakingsgesprek!

In de donkere dagen voor kerst is het tijd voor spannende verhalen. Met een boek op schoot voor een knappend haarvuur, lopen we samen met de hoofdpersoon door grimmige steegjes, gure avonden en krakende spookhuizen. Wie of wat ligt daar op de loer?

Rebel Books is op zoek naar een nieuwe Young Adult auteur! Daarom organiseren ze van september tot december de Donkere Dagen Schrijfwedstrijd. Schrijf jouw verhaal en maak kans op een kennismakingsgesprek. Wie weet kunnen ze samen aan de slag met jouw boek!

Richtlijnen voor het verhaal:
– Minimaal 10.000 woorden
– Gebruik een Word document
– Schrijf in het Nederlands
– Het verhaal moet afgerond zijn en een titel hebben
– Het verhaal mag niet eerder gepubliceerd zijn
– Het verhaal is geschreven voor de leeftijdscategorie young adult (vanaf 12 jaar)
– Genre: fantasy, science-fiction, dystopian, thriller of avontuur
– Stuur je verhaal voor 24 december op naar hello@rebelbooks.nl

Wil jij de nieuwe auteur worden bij Rebel Books? Stuur jouw YA-verhaal in voor 24 december bij de uitgeverij. Het verhaal moet minimaal 10.000 woorden zijn, in het genre fantasy, science-fiction, dystopian, thriller of avontuur. Daarnaast moet het af zijn en natuurlijk niet eerder gepubliceerd. In januari zal bekend worden gemaakt wie de winnaar is.