Nieuw redactielid: Michiel van den Berg

We zijn blij dat we een nieuw redactielid kunnen verwelkomen bij Het Korte Verhaal. Vanaf deze maand zal Michiel van den Berg ons team versterken. Michiel zal verhalenbundels gaan recenseren.

Over Michiel van den Berg

Michiel van den Berg (Den Haag, 1963) studeerde planologie en wijsbegeerte, werkt voor een charmante kustgemeente en woont wisselend in Leiden en Zdoňov (Tsjechië). In proza vindt hij een uitlaatklep voor zijn wisselende emoties over hoe we omgaan met de natuur, waaronder onszelf. Hij publiceerde de novelle De beschermengel van Libná en verhalen van hem verschenen bij EldersLiterair, Extaze, tijdschrift TEEF, Woordenstroom, Verhaal van de maanden in de bundel Deadline.

Zijn website: https://michielvdberg.nl/

Zijn eerste recensie voor ons is vorige week al op Het Korte Verhaal verschenen en kun je hier lezen.