De Buren – De literaire adventskalender (box)

De Buren – De literaire adventskalender (box)

Deze literaire kortverhalenadventskalender is niet alleen een mondjevol, het is vooral een niet-religieuze verzameling literaire kortverhalen. De verzorgde cadeaubox bevat 25 kortverhalen en kort­verhalencollecties, een voor elke ochtend van december in aanloop naar kerst. Elk boekje wil je verrassen en geeft zich pas prijs wanneer je de rug kraakt op donderdagochtend 1 december en de 24 ochtenden daarna.

De eerste literaire adventskalender is een bloemlezing uit de vele initiatieven van Vlaams-Nederlands huis deBuren. Dankzij hun deskundige samenstelling ontdek jij deze eindejaarsperiode enkele verrassende stadsportretten van citybooks, krijg je het warm van de kortverhalen van Het Rode Oor en ontdek je vanop de eerste rij het talent van de indrukwekkende schrijfresidenten die de voorbije 10 jaar met deBuren naar Parijs trokken.

De literaire adventskalender serveert je elke dag een kortverhaal om de dag te kruiden. En zeg nu zelf, als er een maand in het jaar is waarin je écht het liefst met goede literatuur op de bank kruipt…?

Met intrigerende en verfrissende bijdragen van bekende én minder bekende auteurs, dichters en artiesten uit Vlaanderen en Nederland.

Met intrigerende en verfrissende bijdragen van

AMARYLIS DE GRYSE * ARNON GRUNBERG * BERNARD DEWULF

BERT LESAFFER * BIRSEN UÇAR * CARO VAN THUYNE

CHIKA UNIGWE * EDAN AZULAY * EMMA RINGELDING

ERIK VLAMINCK * ESTER NAOMI PERQUIN * FREDERIK HAUTAIN

FREDERIK WILLEM DAEM * GERALDINE LORIJN * GERDA BLEES

GUSTAAF PEEK * HANNAH ROELS * ISA DE GROOD * JENS MEIJEN

JOANNE VAN BEEK * JOOST OOMEN * LENNY VAN GENT

LIES VAN GASSE * LIZE SPIT * MALIKA SOUDANI

MANDULA VAN DEN BERG * MARIA TIMIAAN * MARIJN SIKKEN

MICHAEL FLUIJTER * NIKKI DEKKER * PETE WU * PHAEDRA DERHORE

PIETER OLDE-RIKKERT * REBEKKA DE WIT * SASKIA DE COSTER

SASKIA DU BOIS * SIMON VONDELAAR * SOPHIA BLYDEN

STIJN DEMARBAIX * TÜLIN ERKAN * WERNER DE VALK