Verhalenbundel: ‘Lot’ van Bryan Washington

Verhalenbundel: ‘Lot’ van Bryan Washington

In Houston, die uitgestrekte, multiculturele microkosmos in Texas, ontdekt een opgroeiende jongen van gemengde afkomst dat hij op mannen valt. Om hem heen zijn er talloze andere levens te vinden. Een vrouw wier affaire een heel appartementencomplex beroert, een honkbalteam, jonge hosselaars, overlevenden van een orkaan, een lokale dealer die zich ontfermt over een tiener uit Guatemala; de stad die Bryan Washington in Lot tot leven wekt, barst van de energie, humor en kracht. Hij toont ons het verlangen van mensen naar een thuis en laat zien dat liefde vele vormen kan aannemen.

Auteur: Bryan Washington
Vertalers: Adiëlle Westercappel, Carmen Felix, Diahann van van de Vijver, Euphemia Ophelders, Janne Van Beek, Joost Jun-shik Vormeer, Laila de Miranda, Leen Vertessen, Lot Louis Veelenturf, Mijke Hadewey van Leersum, Parel Joy, Reshma Jagernath

Uitgeverij: Nijgh & Van Ditmar
Nederlands Paperback ISBN: 9789038808857 
Druk 1: november 2022
192 pagina’s