Verhalenbundel: ‘De gevaren van roken in bed’ – Mariana Enriquez

Verhalenbundel: ‘De gevaren van roken in bed’ – Mariana Enriquez

Welkom in Buenos Aires, een stad die gebukt gaat onder moordneigingen en morbide verlangens. Waar vermiste kinderen terugkeren uit de dood en opgegraven beenderen een vreselijke vloek herbergen. Waar een zomerse dag aan een meer ontaardt in een explosie van geweld. In deze briljante, gothic aandoende verhalenbundel schrijft de internationaal zeer succesvolle Argentijnse schrijver over wraak, hekserij, jaloezie, moord en verdwijningen, en vooral over vrouwen en meisjes die hun duisterste neigingen niet langer kunnen negeren.

Auteur: Mariana Enriquez
Vertaler: Peter Valkenet
Uitgeverij De Bezige Bij
Nederlands Paperback
ISBN: 9789403105512
Druk 1: 27 oktober 2022
224 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*