Verhalenbundel: ‘Daddy’ van Emma Cline

Verhalenbundel: ‘Daddy’ van Emma Cline

Van de auteur van de internationale bestseller De meisjes

De nanny van een beroemde familie verstopt zich voor de pers na een schandaal. Een elfjarig meisje wordt door haar oudere vriendin uitgedaagd. Een vader onderbreekt zijn rendez-vous om zijn zoon op te halen na een weerzinwekkend incident, maar wie is schuldig?
Net als in haar veelgeroemde debuutroman De meisjes verkent Emma Cline in deze verhalen de schaduwkant van de mens. Met buitengewoon inzicht en scherpte toont ze alledaagse misverstanden met perverse, gewelddadige en levensveranderende gevolgen. Voortdurend belicht ze de schurende interactie tussen mannen en vrouwen, ouders en kinderen. Daddy bevestigt Clines reputatie als een van de grootste talenten van de hedendaagse literatuur.

Uitgever: Lebowski
Vertaler: Tjadine Stheeman, Ariane Schluter
Auteur: Emma Cline
Nederlands Paperback
ISBn: 9789048870202
Herdruk: 12 mei 2023