Verhalenbundel: ‘Een ongelukkige plek’ van Afke Jong

Verhalenbundel: ‘Een ongelukkige plek’ -Verhalen over de kwetsbaarheid van ouderschap en veerkracht van kinderen – van Afke Jong

Familie. De plek waar mensen zich geborgen voelen en tegelijk soms een ongelukkige plek. In deze verhalenbundel worstelen ouders en kinderen met elkaar, zichzelf en de vraag of ze het wel goed doen.

Verhalen over de kwetsbaarheid van ouderschap en veerkracht van kinderen Familie. De plek waar mensen zich geborgen voelen en tegelijk soms Een ongelukkige plek. In deze verhalenbundel worstelen moeders en vaders, dochters en zonen met die ene belangrijke kwestie: ben ik goed genoeg, heb ik het goed genoeg gedaan? Het is niet eenvoudig deze vraag te beantwoorden. Goed genoeg blijkt een precair evenwicht tussen omstandigheden, geschiedenis, persoonlijkheid en geluk. Misschien hadden net iets andere omstandigheden een leven een andere wending kunnen geven. Misschien. Tegelijk wordt iemands persoonlijkheid juist door die omstandigheden gevormd.

Auteur: Afke Jong
Uitgeverij Blooming
Nederlands Paperback
ISBN: 9789083221113
Druk 1: 04 november 2022
179 pagina’s