Schrijfwedstrijd: schrijf een reisverhaal

Win een reis naar Ibiza met jouw vakantieverhaal!
Heb jij het afgelopen jaar een mooie verre reis gemaakt, ben je op vakantie geweest binnen Europa of heb je een fantastische stedentrip gemaakt? Beschrijf dan jouw reis in een vakantieverhaal en win een achtdaagse reis naar het nieuwe Corendon hotel Marble Stella Maris op Ibiza!

Hoe doe je mee?

Zie jij jezelf ook wel op het strand liggen op het zonnige Ibiza? Klim dan snel in de pen en schrijf jezelf naar Ibiza! In minimaal 1.000 en maximaal 4.000 woorden vertel je wat jouw reis zo geweldig maakte. Vertel ons over de activiteiten en excursies die je hebt gedaan, welke mooie plaatsen je hebt bezocht en welke bezienswaardigheden je hebt gezien.

Let op: deadline 1 november 2016

Meer informatie staat HIER.