Verhalenbundel: ‘Gekleed in soepel Mummieleer en andere verhalen van Zothiqu van Tais Teng

Verhalenbundel: ‘Gekleed in soepel Mummieleer en andere verhalen van Zothiqu van Tais Teng

Eenentwintig verhalen met illustraties die Tais Teng eerbetoon vormen aan Clark Ashton Smith, de Grootmeester van het Macabere.

De oeroude zon hangt als een bloedrode maan boven Zothique, het laatste continent op de Aarde. De duistere goden zijn teruggekeerd. Als wolven die een dovend kampvuur besluipen. Zeil mee met koningin Aradeis om het Kerkhof der Verloren Schepen te plunderen, of bouw heet mijlhoge beeld van Ililot. De godin van Gruwelijke Wraak en Perverse Lusten. Ontmoet de god die schaterlacht als een bonte specht en kleed je in soepel mummieleer.

Auteur: Tais Teng
Uitgeverij MACC
Nederlands Paperback
ISBN: 9789493308138
Druk 1: oktober 2023
411 pagina’s