Schrijfwedstrijd Stichting CPNB en lezerscommunity Hebban.nl: Boekenweek – 14 jan 2024

Schrijfwedstrijd Stichting CPNB en lezerscommunity Hebban.nl: Boekenweek – 14 jan 2024

Altijd al eens een kort verhaal willen publiceren dat door veel mensen wordt gelezen? In samenwerking met Mezza én lezerscommunity Hebban.nl organiseert stichting CPNB de Boekenweek Schrijfwedstrijd. Wil je meedoen? Schrijf dan een verhaal van maximaal 500 woorden in het thema van de Boekenweek: ‘Bij ons in de familie’. Tot 14 januari kun je je verhaal insturen via dit formulier.

Jouw verhaal wordt beoordeeld door een vijfkoppige jury met onder anderen Boekenweekgeschenkauteurs Sebastiaan en Maurits Chabot! De winnaar krijgt een geldbedrag van 1000 euro, publicatie van het verhaal in het Mezza Boekenweekmagazine (verschijningsdatum 9 maart) en twee kaarten voor het Boekenbal op 15 maart in Amsterdam. De winnaar wordt op 1 maart persoonlijk geïnformeerd.

3 Reacties

  1. Beste redactie,
    Ik heb mijn verhaaltje in ODT bestand. Mag dat ook? Ik weet niet hoe het anders moet.
    Krijg ik een identificatiecode van mijn schrijven, omdat ik mijn naam er niet onder mag zetten.
    Mvg Fré Adolfs

  2. Beste Fre,
    Wij zijn niet de organisator van deze wedstrijd. Hiervoor zul je contact op moeten nemen met de redactie van Hebban.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.