Feelgood schrijfwedstrijd ‘Een magische zomer’ Win een boekcontract! – 1 mei 2024

Feelgood schrijfwedstrijd ‘Een magische zomer’ Win een boekcontract! – 1 mei 2024

Na de succesvolle herfsteditie van de Cozy & Crime verhalenwedstrijd die maar liefst 11 boekcontracten opleverde, organiseren de Online Schrijfschool, Schrijven Online en De Verhalenfabriek opnieuw een schrijfwedstrijd. Deze keer is het thema Een magische zomer. Hoewel het nog lang geen zomer is en de verwarming gewoon lekker hoog staat, zijn we op zoek feelgood-manuscripten met een zomers tintje. Zonsondergang op het strand, dansen tot diep in de nacht, zee, vakantie, terrasjes, zwoele zomeravonden, noem maar op. En dan natuurlijk de magie van de zomer, de zon die uitnodigt om verliefd te worden en je hart te verliezen. Laat je fantasie de vrije loop en schrijf dat heerlijke feelgoodverhaal tegen de achtergrond van de zomer.

Gaat jouw schrijvershart hier sneller van kloppen en begint er al iets te borrelen? Klim dan nu in de pen en doe mee aan de schrijfwedstrijd met het thema ‘Een magische zomer’.

Je hebt ruim vier maanden de tijd om jouw verhaal te schrijven. Vanaf nu tot 1 mei kan je jouw verhaal insturen. Het verhaal moet tussen de 20.000 en 30.000 woorden lang zijn.

Alle voorwaarden voor deze schrijfwedstrijd vind je bij de organisatie bij Schrijven Online

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*