Inzendtermijn De Goekenprijs gestart – deadline 18 feb 2024

Inzendtermijn De Goekenprijs gestart – deadline 18 feb 2024

De Goeken Prijs is een schrijfwedstrijd voor spannende verhalen van maximaal 7.500 woorden. Dit is de vierde keer dat Hebban.nl een grote schrijfwedstrijd voor spannende verhalen organiseert en de tweede keer onder de naam Goeken Prijs (naast de zusterschrijfwedstrijden Harland Prijs (speculatieve verhalen) en Renate Dorrestein Prijs (literaire verhalen) en de Boekenweek Schrijfwedstrijd). Elke auteur mag één of twee verhalen insturen, thema is vrij, zolang het maar een spannend verhaal is. Inzenden kan vanaf 19 januari tot en met zondag 18 februari 2024 via een inzendartikel op Hebban.nl.

De winnaar ontvangt 1000 euro en publicatie in een speciaal Hebban e-boek. De overige top 5 verhalen worden in dat zelfde e-boek gepubliceerd en de auteurs daarvan ontvangen een publicatievergoeding van 50 euro.

Alle informatie over deze schrijfwedstrijd is te vinden op de website van Hebban.