LetterRijn Verhalenwedstrijd 2024 – thema Dwaling- deadline 30 april 2024

LetterRijn Verhalenwedstrijd 2024 – thema Dwaling- deadline 30 april 2024

Verhalenwedstrijd 2024

Dwaling

Het gebeurt de beste van ons, een fout maken. Maar wat als de fout dodelijke gevolgen heeft? Wat als iemand het slachtoffer wordt van een vergissing, een identiteitsverwisseling of een gerechtelijke dwaling. Welke misstap begaat jouw personage, of probeert jouw personage juist iets recht te zetten door het recht in eigen hand te nemen? Was het eigenlijk echt een fout …?

De LetterRijn verhalenwedstrijd heeft dit jaar het thema ‘Dwaling’. Het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3500 en maximaal 4500 woorden. Omdat het een spannende verhalenbundel betreft, dient het verhaal binnen het genre thriller te vallen.

Enkele voorwaarden van deze schrijfwedstrijd:

  • Het verhaal is geschreven in de Nederlandse taal en behoort tot het genre thriller/misdaadverhaal.
  • Het verhaal dient tussen de 3500 en 4500 woorden te bevatten.
  • Het betreft één afgerond verhaal met originele titel, dus geen ‘Dwaling’.
  • De auteur van het verhaal dat als eerste eindigt ontvangt een blijvende herinnering in de vorm van de LetterRijn-trofee en een geldbedrag van 100 euro. De prijs zal worden uitgereikt tijdens de door LetterRijn georganiseerde boekpresentatie.
  • De geplaatste verhalen worden opgenomen in de verhalenbundel die uitgeverij LetterRijn in het najaar van 2024 zal uitgeven. Iedere geplaatste deelnemer ontvangt een auteursexemplaar van de bundel.

Alle voorwaarden en de wijze waarop dient te worden ingestuurd zijn te vinden op de website van uitgeverij LetterRijn.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*