Verhalenbundel: ‘Waar gaan we eigenlijk heen’ van Toon Tellegen

Verhalenbundel: ‘Waar gaan we eigenlijk heen’ van Toon Tellegen

Lopend naar de verte stuiten de eekhoorn en de mier op een muur, waarachter niets blijkt te zijn. Niets? Dat kan niet, er moet toch iets zijn. Voor ze het weten raken ze verstrikt in een gesprek over iets en niets, over oneindigheid en over dat je alles kunt denken wat je maar denken wilt. ‘Alleen elkaar wegdenken kunnen we niet. Alles kan, maar dat niet.’
Toon Tellegen vulde zijn dierenverhalen over filosofische onderwerpen aan met verhalen die ons ontroeren, aan het denken zetten en laten lachen. Thé Tjong-Khing maakte er fantasievolle, kleurrijke tekeningen bij.

Auteurs: Toon Tellegen, Thé Tjong-Khing
Uitgeverij Querido
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789021482545
Druk 1: november 2023
120 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*