Schrijfclub Maastricht zoekt nieuwe deelnemers

Schrijfclub Maastricht start met nieuwe bijeenkomsten
 
De Schrijfclub Maastricht bestaat sinds september 2022. In juni 2024 start het derde blok van acht bijeenkomsten en er is nog plaats. We richten ons voornamelijk op korte verhalen.
 
Als deelnemer schrijf je om de zes weken een stukje van circa 1.500 woorden. We laten we ons inspireren door verschillende schrijfthema’s. Vervolgens geven we schriftelijk feedback. In de bijeenkomst bespreken we de vraagpunten. Ook kijken we met een schuin oog naar de theorie (zelfstudie aan de hand van een reader). Voor alle duidelijkheid: het is geen schrijfcursus en er zijn geen kosten aan verbonden. Het doel is van elkaar te leren.
 
Voor meer informatie: info@reinderveelinx.online

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*