Verhalenbundel ‘Sporen van Sarah’ van Ad Klomp

Verhalenbundel ‘Sporen van Sarah’ van Ad Klomp

Op vrijdag 3 mei verschijnt het nieuwe boek Sporen van Sarah – en 44 andere korte verhalen van Ad Klomp. Deze bundeling van voornamelijk positieve fictie is perfect om mee te nemen, nog even te lezen voor het slapengaan of eventjes tussendoor. Doordat de verhalen kort en toegankelijk geschreven zijn, is het boek ook zeer geschikt voor mensen die niet zo vaak lezen en toch een boek willen oppakken. Deze verhalenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Een boek dat makkelijk leest voor je slapen gaat of als je nog tien minuten over hebt, voor je weg moet.

Een boek met verhalen die je hopelijk nog even bijblijven. Omdat je het mooi of leuk vond of omdat je benieuwd bent hoe het eigenlijk afloopt.

Een boek met korte verhalen over dromen, vluchten, liefde, vertrouwen, vriendschap, trouw, verdriet, blijdschap en meer.

Een boek dat je met veel plezier leest en waarbij je bij elk volgend verhaal weer afvraagt welke kant het opgaat of wat jij zou doen. Een boek dat je fantasie prikkelt.

Over de auteur
Ad Klomp is verhalenmaker. Een paar woorden, een moment, een zin of een gedachte zijn voor hem voldoende om te dienen als basis voor een verhaal. Vragen naar het “waarom” leiden vaak naar een simpel en bevredigend antwoord. Maar, hij vindt het veel leuker om te spelen met het waarom, hoe het kan zijn, zo is of zo verloopt. Het is als het boetseren van een andere, een nieuwe, maar wel herkenbare realiteit. Met “gewone” personages en gebeurtenissen. En zo worden gedachten en ideeën woorden en die verbinden zich weer tot een nieuw verhaal. En dan zijn er zoveel verhalen te maken!

Boekgegevens
Titel: Sporen van Sarah – en 44 andere korte verhalen
Auteur: Ad Klomp
Verschijningsdatum: 03-05-2024
ISBN: 9789464892963

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*