Verhalenbundel: ‘Waar verberg ik het lijk’

Verhalenbundel: ‘Waar verberg ik het lijk’

Een moord met voorbedachten rade of een noodlottig ongeluk … Wat doe je met het lijk? Wat is de perfecte verbergplaats? Vierentwintig auteurs hebben zich op deze vraag gestort, met creatieve en vaak niet voor de hand liggende oplossingen. Nieuwsgierig naar hoe je je van een lichaam kunt ontdoen zonder ontdekt te worden? In WAAR VERBERG JE EEN LIJK lees je hoe jij je van een lichaam kan ontdoen, zonder ontdekt te worden …

Annemieke Taffijn “De klap die we maakten, benam me mijn adem en maakte een caleidoscoop van de wereld”.

Auteurs Annemieke Taffijn, Simone Otten, Philippe Noens, Mark Groenen, Luc Vos, Ronald van Assen, Anne-Rose C. Hermer, Pauline Jansen, Gerhard Pijnenburg, Juul Martin Williams, R. Palmas, Roan Botman, Nicole van der Spek, Frans van der Eem, Miriam Ootjers, Lydia Jasper, Tamara Rozengarden, Xander de Sutter, Dorothea Virginia Russel, Dewi Wenzel, Johan van de Velde, Reinier Antonides, Petra van Sinderen, Nina Welters.

Nederlands Paperback
Uitgever: Godijn Publishing
ISBN: 9789464641882
Druk 1: 09 maart 2024
280 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*