Verhalenbundel: ‘Nederland in 2084’

Verhalenbundel: ‘Nederland in 2084’

Het thema ‘Nederland in 2084’ zorgde voor een mooi uitgangspunt in de Fantascifi schrijfwedstrijd 2023-2024 met een spannende en boeiende bundel tot gevolg. De beste inzendingen zijn gebundeld in dit boek. De anonieme beoordeling was in handen van een kundige jury, samengesteld uit auteurs en redacteuren. Tijdens het boekenevenement Fantascifi, gehouden op 27 januari 2024 te Ermelo, is de grote winnaar bekend gemaakt die de titel: ‘Winnaar van Fantascifi schrijfwedstrijd 2024’ mag voeren. Op deze datum is ook de winnaar van het beste boek onthuld.

Deze bundel is verkrijgbaar als boek, e-boek en als luisterboek. De royalty’s worden overgemaakt aan Villa Pardoes, waar men zich inzet om ernstig zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke week te bezorgen.

Auteurs: Dominique Heuff, Luc Vos, Laura Weterings, Martijn Brands, Pam Hage, Stefan Clasener, Miriam Ootjers, Lisa van Praag, Oeke van Boekel, Henny de Vaker, Wim Slierendregt, Charles van Wettum, Monica Kraaij en Johanna Lime.


Uitgeverij Fantascifi
Nederlands
E-book ISBN: 9789464932836
29 januari 202

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*