Boekpresentatie: verhalenbundel ‘Als dit zo doorgaat’.

Ambo|Anthos uitgevers nodigt u uit voor de presentatie van de verhalenbundel ‘Als dit zo doorgaat’.

‘Als dit zo doorgaat’ bevat nieuwe verhalen van welluidende literaire stemmen. Doel is de zeggingskracht van literatuur aan te wenden om hoofden en harten van mensen te bereiken en invoelbaar te maken wat er op spel staat, en in welke situatie we kunnen belanden als de abnormaliteit van het trumpisme normaliseert en de verrechtsing van Europa doorzet.

Ruim twintig auteurs leverden een bijdrage, o.a.: Karin Amatmoekrim, A.H. J. Dautzenberg, Anne-Gine Goemans, A.F.Th. van der Heijden, Gustaaf Peek, Lieke Marsman, Jan van Mersbergen, Nelleke Noordervliet, Christine Otten, Jamal Ouariachi en Ivo Victoria.

Op vrijdag 10 maart ben u vanaf 17.00 uur van harte welkom bij boekhandel Athenaeum Roeterseiland.

Toegang is gratis. Aanmelden via:
publiciteit @amboanthos.nl of 020-5245441. Klik HIER voor het evenement op Facebook.