Eerste verhalenbundel Paul Gellings

In zijn literaire carrière publiceerde Paul Gellings al verschillende romans en dichtbundels. Zondagavondbuurt wordt zijn eerste verhalenbundel. In dit boek laat Gellings het korte genre tot grote hoogten stijgen. Zondagavondbuurt wordt een literair juweeltje.zondagavondbuurt

Uitgeverij Passage nodigt je dan ook van harte uit aanwezig te zijn bij de feestelijke presentatie op 20 mei in Zwolle, of bij een van de aansluitende evenementen In Groningen en Amen .

De boekpresentatie vindt plaats op zaterdag 20 mei 2017 bij boekhandel Westerhof, Jufferenwal 2, Zwolle. Inloop om 17.30 uur, toegang is gratis.
In Zwolle verleent Anton Brand medewerking aan de feestelijke presentatie. Zanger Henk Klompenmaker zorgt voor de muzikale omlijsting.
Op donderdag 1 juni, 20.00 uur is er een reprise van de boekpresentatie in Groningen en wel bij boekhandel Godert Walter (Oude Ebbingestraat 53).
Daar wordt Paul Gellings geïnterviewd door Ronald Ohlsen.
Toegang ook daar gratis, maar wegens de beperkte ruimte wordt reserveren sterk aangeraden.

Vanaf 22 mei is Zondagavondbuurt in elke Nederlandse boekhandel verkrijgbaar. ISBN 97890 5452 340 6 / 192 pagina’s / € 18,90.