Doe mee met de schrijfwedstrijd “Heilige Huisjes”

De Bibliotheek Eemland organiseert een schrijfwedstrijd met als thema Heilige Huisjes. Zij sluit hiermee aan bij de wandelroute van Galerie Absoluut en de tweejaarlijkse Kunstvaarroute die dit thema als uitgangspunt voor de kunstwerken hebben gekozen. Insturen voor de wedstrijd kan tot en met zaterdag 15 juli.De toegestane lengte per verhaal is maximaal duizend woorden.

Het gezegde “Een heilig huisje” betekent “een (voor de betrokkene) onaantastbare waarheid” waar je eigenlijk niet aan mag en/of kunt tornen. Daarnaast kan het thema ook letterlijk worden genomen, waardoor de heilige huizen verwijzen naar kerken of andere plekken die door groepen mensen als heilig worden gezien. Tot slot kan één van de kunstwerken als uitgangspunt voor het verhaal worden gekozen.

Meer informatie en de link naar het reglement zijn HIER te vinden.