Recent verschenen: Bijzondere vertelsels

Bijzondere vertelsels ( Mevrouw Peregrine) van Ransom Riggsbijzonderevertelsels

Net als iedereen in de bijzondere wereld groeiden de bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine op met de unieke Bijzondere vertelsels.
Welgestelde kannibalen die bijzondere ledematen als een ware delicatesse beschouwen. Een prinses met een slangentong. De herkomst van de eerste ymbryne … Dit is nog maar een greep uit de vele geniale en angstaanjagende Bijzondere vertelsels in deze bundel, samengesteld en van aantekeningen voorzien door Millard Nullings, onzichtbare leerling van mevrouw Peregrine en onderzoeker van alles wat bijzonder is.

De tien prachtig geïllustreerde verhalen, bekend uit de internationale bestseller ‘De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine’, geven een uniek inkijkje in de geschiedenis van het bijzonderdom. Voor iedereen die houdt van beklijvende verhalen

ISBN 9789044829631
Titel: Bijzondere vertelsels ( Mevrouw Peregrine)
Auteur: Ransom Riggs
Illustrator: Andrew Davidson
Prijs: 19,95 euro
Thema’s: Sprookje De bijzondere kinderen-trilogie Fantasie
Young Adult / NUR Fictie 15+