Deze week verschenen: ‘De geur van miljoenen’

In ‘De geur van miljoenen’ gaan ernst en spel hand in hand. Een man krijgt tot zijn verbazing een rouwkaart van een oudcollega door wie hij altijd werd gehaat. Op de crematie krijgt hij tot zijn nog grotere verbazing een vipbehandeling. In een ander verhaal zet een man een advertentie in de krant: hij wil samen met iemand alle romans van Vestdijk lezen. Iedereen die reageert beschouwt zijn oproep als een contactadvertentie, terwijl hij echt alleen maar Vestdijk wil lezen.

Na twee succesvolle romans laat Merijn de Boer met ‘De geur van miljoenen’ zien dat zijn verhalen minstens zo goed zijn.

Boekhandel Athenaeum publiceerde een fragment uit het titelverhaal. Lees het HIER.
Auteur: Merijn de Boer
Uitgever: Querido
Nederlandstalig 208 pagina’s
ISBN:9789021412108
mei 2018