Win jij met jouw vlog of blog een vakantie in Spanje?

Maak jij toffe vlogs of schrijf je boeiende blogs?
En zie jij een vakantie in Spanje wel zitten?
Of win je liever een boekenpakket?
Doe dan mee aan de vlog- en blogwedstrijd van Uitgeverij Bagage.
Hoe doe je mee aan de wedstrijd?
In een vlog of blog laat jij zien waarom een plek die voorkomt in het boek ‘Schaduwreis’ jou aanspreekt. ‘Schaduwreis’ is een koepelroman waarin de 23-jarige Nadine door dertien landen reist en logeert bij gastgezinnen. Elk van de mensen bij wie ze overnacht heeft een eigen boeiend verhaal in het geheel. Nadine reist door de volgende landen/gebieden: Nederland, Duitsland, Engeland, Schotland, Ierland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland.

Jouw film mag maximaal 30 seconden duren of je blog mag maximaal 250 woorden bevatten. Het moet duidelijk zijn op welke plek je vlog of blog zich afspeelt. Verder ben je helemaal vrij in je creativiteit.
Upload je vlog voor 15 september 2018 op YouTube en stuur deze link naar info@uitgeverijbagage.nl v.v. Vlogwedstrijd of stuur je blog als Word-bestand naar hetzelfde adres.
Insturen kan tot en met 15 september 2018.
Meer informatie staat HIER.