Nieuw: ‘Om aan te raken’ van Harm Hendrik ten Napel

Nieuw: ‘Om aan te raken’ van Harm Hendrik ten Napel

Je lichaam. Waarmee je voelt, waarmee je een ander omhelst of wegduwt, waarin je alleen kunt zijn, of wordt gekoesterd. Het lukt de mensen in Om aan te raken niet altijd om uit hun hoofd te komen en de intimiteit te vinden waarnaar ze verlangen. Sommigen weten niet eens dat ze hunkeren, anderen kunnen het moeilijk uitdrukken. En als het ze lukt om een ander aan te raken? Dan raast er een hitte door hun borst, van schrik, plezier of beide – of ze komen eindelijk tot rust.

Harm Hendrik ten Napel (1991) is filosoof en werkt op een kantoor. Zijn verhalen en essays verschenen in De Revisor, Hollands Maandblad en de Nederlandse Boekengids. Hij woont in Nijmegen.

Auteur: Harm Hendrik Ten Napel
Uitgever: Querido
ISBN: 9789021414065 oktober 2018
Paperback 128 pagina’s