VPRO verhalenwedstrijd ‘De kloof’

Schrijf nu zélf een monoloog schrijven met als thema De Kloof. Doe mee aan de korte verhalenwedstrijd, waarbij de beste inzendingen worden opgenomen en tijdens Nooit meer slapen worden uitgezonden.

 Voor De Kloof schreven acht Nederlandse auteurs verhalen over de kloof als thema in de breedste zin van het woord. Dit zijn gedramatiseerde, literaire podcasts van elk twaalf minuten geworden. Luister bijvoorbeeld naar een verhaal over de loonkloof, over een verscheurde familie of over de kloof tussen leven en dood.

Wie geïnspireerd is door deze podcast nodigen we van harte uit om zelf in de pen te klimmen. Schrijf een monoloog met als thema de kloof, maak daarbij gebruik van maximaal 750 woorden. De vier sterkste inzendingen, te selecteren door een vakkundige jury, zullen dan door geoefende radio-stemmen worden ingesproken en in het programma Nooit meer slapen uitgezonden.

Inzenden kan tot 1 februari, de winnende bijdragen worden dan later (in een nader te bepalen week) uitgezonden en als speciale bonusaflevering opgenomen in de podcast.

Meer informatie staat HIER.