‘Wat Zeggie?!’- Verhalen van een Rotterdamse chauffeur – Wim van der Klein

‘Wat Zeggie?!’- Verhalen van een Rotterdamse chauffeur – Wim van der Klein

Wim van der Klein is een geboren verhalenverteller. Zijn korte verhalen verschijnen regelmatig in de krant en op social media. Als geboren en getogen Rotterdammer neemt hij de lezer mee naar het Rotterdam van zijn jeugd. Met droge humor kijkt hij terug op zijn avonturen in de straten van zijn stad, de jongensschool en de eerste, voorzichtige verkenningen op liefdesgebied. Ook kleurrijke anekdotes over het leven op de vrachtwagen passeren de revue. Zijn korte verhalen zijn vaak een bron van herkenning. Een greep uit de altijd lovende reacties: ‘Bundelwaardig’ ‘Elke keer superleuke verhalen’ ‘Wederom een schitterend verhaal’ Kortom: een verhalenbundel die u niet mag missen.

Auteur: Wim van der Klein
Uitgever: IkVerhaal
Nederlands Paperback
ISBN: 9789083138725
Druk 1: december 2021
144 pagina’s