Update over onze schrijfwedstrijd

Onze schrijfwedstrijd is inmiddels ruim een maand bezig en we hebben al vier prachtige winnende verhalen mogen plaatsen. Er zijn al tientallen inzendingen binnen en de verhalen blijven nog steeds binnen druppen. Blijf ze insturen, want ieder verhaal maakt kans om de volgende winnaar te worden. Het volgende winnende verhaal zal op woensdag op onze website te lezen zijn.

Let op: we hebben al meerdere verhalen ontvangen die langer waren dan 500 woorden. Deze verhalen zijn gediskwalificeerd. Lees het reglement goed voor je inzendt. Daarnaast mogen er maximaal 2 verhalen per persoon worden ingezonden. Lees HIER het reglement van de wedstrijd.

De uiterste inzenddatum is 20 september. Omdat we door omstandigheden pas winnende verhalen konden plaatsen vanaf 10 juli zal het plaatsen van nieuwe winnaars nog de hele maand september doorgaan, mits er voldoende kwalitatieve inzendingen zijn uiteraard.

Pak je pen, klim in je toetsenbord en doe mee!

En wil je eerst eens lezen welke verhalen er al gewonnen hebben, klik dan hieronder om alle verhalen te lezen:

Winnaar week 1: Hanne Polspoel met het verhaal ‘Zeven ladders naar de maan’.

Winnaar week 2: Piet Broekharst met het verhaal ‘Bingo’.

Winnaar week 3: Lisanne van de Weerdhof met het verhaal ‘Trapgat’.

Winnaar week 4: Daan Kogelmans met het  verhaal ‘Centimeters’.