Schrijfwedstrijd 2020: alle winnaars!

Wat was het een mooie zomer op Het Korte Verhaal! Er werden zoveel mooie verhalen ingestuurd en elke week was er een nieuwe weekwinnaar wiens verhaal je hier kon lezen. Nogmaals van harte gefeliciteerd aan alle tien weekwinnaars!

Zoals we op woensdag al berichten; de jury is nog niet klaar. De jury gaat zich nu buigen over alle tien winnende verhalen om daar de winnaar van de hoofdprijs uit te kiezen. Die maken we op 30 september hier op de website bekend. Je kunt het Het Korte Verhaal ook op Facebook vinden.

Hieronder zetten we alle winnende verhalen op een rij. Lees ze allemaal, geniet en probeer eens te kiezen wie jouw favoriet is. Geen gemakkelijke opgave, dat zul je meteen merken. Wat een prachtige verhalen zijn het allemaal! De jury bepaalt de winnaar maar we weten zeker dat alle auteurs het heel fijn zullen vinden als jullie ze hieronder met een comment laten weten wat je van hun verhalen vindt.

  1. Gods akker van Erik van der Velden
  2. Naar de rivier van Frans van der Eem
  3. Bloemen op vrijdag van Marceline de Waard
  4. Piekfijn in orde van Lucy Neetens
  5. Magie van Monique Cunnen
  6. Lycraman van Marisca’s
  7. Persona non grata van Inge Bevers
  8. Dobberend, drijvend zinkend van Shabnam Baqhiri
  9. Een grens te ver van Regine Ryckoort
  10. Verloren thuis van Amriet Soekhlal